93 817 10 83 – 683 54 00 66

 

 

CLUB TENNIS VILAFRANCA

Qui som?

LA NOSTRA HISTÒRIA

images.ashx?id=f72e759cc6ff31205a6bc64d59179001

Som un club de tennis situat al terme municipal de Pacs del Penedès, a la zona de Pla de Cavalls, a 5 Km de Vilafranca del Penedès.

Les instal·lacions tenen una extensió de 63.000 m2 repartits en diferents àrees que ofereixen una amplia oferta esportiva. Des de pistes de tennis de terra batuda i ràpides; pàdel; piscina descoberta; squash; gimnàs; sala de ioga; fitness fins a unes pistes polivalents. També, tenim servei de bar-restaurant, i tot dins un entorn idil·lic al bell mig de la natura al cor del Penedès.

Els valors ideals que sempre ha mantingut i segueix mantenint el Club són: la familiaritat, l´esportivitat, la salut, l´amistat; la complicitat que es forma, la responsabilitat social i el tracte proper entre les persones.

El Club està dirigit per un grup de persones que formen la junta. Aquesta està formada per: Sebastian Lotz (President); Ricard Bosch Castell (Secretari); Manel Clavero (Tresorer); Carles Jimenez i Rafa Roldan Barea (Vocals). 

A les oficiones - recepció de les instal·lacions: Elena Soler Sànchez i Veronica Sesma.

Els fundadors del club van ser Gabriel Albertí , Olga Albertí, Josep Mª Batet, Jaume Benach, Josep Mª Bosch Abad, Josep Anton Cerdà, Victor Esquirol, Joan Jané, Joan Ramon Masana, Lluís Mestre, Gabriel Mestre, Xavier Miret Voisin, Wenceslau Palau, Albert Palau Cuerba, Joan Pedrerol, Josep Oriol Rossell, Josep Rovira, Ciril Ruiz, Jaume Sellarès, Lluís Mª Udina, Damià Vallvé i Josep Ventosa de Cabanyes.